+41762829008 info@radiofoleja.com
ShoutCast & IceCast & VSP Linux & Windows

I Besueshëm, SHOUTcast Server  me kualitet të lartë

Plotësisht pa limit, Ju mund të transmetoni pa merak.

RadioCast është lider në industrinë e SHOUTcast & Ice Cast Radio Streaming si një ofrues i pakufizuar në dëgjues dhe trafikë. Nuk ka rëndësi nëse ju jeni të ri në botën e radios në internet, ose në qoftë se ju jeni një përdorues me përvojë. Ne ju ofrojmë një platformë të plotë automatizimi. Ju mund të keni nën kontroll të plotë radio stacionin tuaj, pa shkarkim të ndonjë softueri.

SHOUTcast & Icecast

Planet dhe Çmimet për çdo nevojë

Ne ofrojmë zgjidhje streaming për një sërë buxhetesh.

SonicPanel-Streaming

RadioCast

SonicPanel për klientët

E LEHTË, E FUQISHME, E SHPEJTË

Secili prej klientëve tuaj të radios do të shijojë SonicPanel-in e tyre me super tipare të mahnitshme. Clients SP ofron gjithçka që klienti juaj i radios ka nevojë për sukses në transmetimin e radios, përfshin karakteristika plotësisht AutoDJ, Shoutcast v1, v2.5, v2.6 dhe IceCast. Zgjidhja jonë SSL ofron SSL falas (HTTPS) për të gjitha versionet e radios, madje edhe SCV1 ka SSL me SonicPanel dhe të gjithë dëgjuesit e radios janë me dëgjuesit e vërtetë të statistikave.

KARAKTERISTIKAT UNIKE NË AJËR

Clients SP ka veçori ajrore, duke futur zhurma drejtpërdrejt në transmetim, duke futur tekst në zë nga zëra të vërtetë njerëzorë pro, duke përdorur mikrofonin dhe duke futur zërin tuaj si një zhurmë, duke luajtur çdo këngë drejtpërdrejt në transmetim me një efekt të bukur të zbehjes dhe madje edhe duke ndryshuar të gjitha listat e dëgjimit AutoDJ në ajër. Imagjinoni që të gjitha këto ndodhin pa lëshuar një dëgjues të vetëm nga radioja, përfshirë Menaxherin e Llogarive DJ.

Biblioteka e Muzikës

ALBUMET DHE DOSJET E PERSONALIZUARA

Biblioteka e muzikës lejon klientët tuaj të radios të krijojnë dosjet e tyre të albumeve dhe të ngarkojnë skedarë mp3 në dosje duke përdorur sistemin tërheqës dhe tërheqës në të njëjtin ekran. Skedarët mp3 pastaj tërhiqen dhe lëshohen nga lista qendrore në anën e majtë në listat e dëgjimit për t’i shtuar ato në listat e dëgjimit. ( Shihni atë në veprim ) Mundësuar nga plotësisht Jquery dhe Ajax.

KURSIMI I HAPËSIRËS NË DISK

Skedarët MP3 të shtuar në listat e dëgjimit nga biblioteka e muzikës nuk konsumojnë hapësirë ​​pritjeje, prandaj përdoruesit mund të shtojnë skedarë të pakufizuar mp3 në listat e tyre të luajtjes duke tërhequr dhe lëshuar në vend që të ngarkojnë skedarë mp3 sa herë që krijojnë një listë dëgjimi. Kjo karakteristikë kursen shumë hapësirë ​​në disk në server.

Biblioteka e Muzikës

ALBUMET DHE DOSJET E PERSONALIZUARA

Biblioteka e muzikës lejon klientët tuaj të radios të krijojnë dosjet e tyre të albumeve dhe të ngarkojnë skedarë mp3 në dosje duke përdorur sistemin tërheqës dhe tërheqës në të njëjtin ekran. Skedarët mp3 pastaj tërhiqen dhe lëshohen nga lista qendrore në anën e majtë në listat e dëgjimit për t’i shtuar ato në listat e dëgjimit. ( Shihni atë në veprim ) Mundësuar nga plotësisht Jquery dhe Ajax.

KURSIMI I HAPËSIRËS NË DISK

Skedarët MP3 të shtuar në listat e dëgjimit nga biblioteka e muzikës nuk konsumojnë hapësirë ​​pritjeje, prandaj përdoruesit mund të shtojnë skedarë të pakufizuar mp3 në listat e tyre të luajtjes duke tërhequr dhe lëshuar në vend që të ngarkojnë skedarë mp3 sa herë që krijojnë një listë dëgjimi. Kjo karakteristikë kursen shumë hapësirë ​​në disk në server.

Karakteristikat e tjera të PS-së

Disa karakteristika të tjera të rëndësishme

SHUMË GJUHË

SonicPanel ka 10 gjuhë, secili klient i radios individualisht mund të zgjedhë gjuhën e tij në SonicPanel lehtë nga menyja e majtë.

SSL (HTTPS)

SonicPanel ofron shërbim falas SSL (HTTPS) për të gjitha radiot në server, përfshirë të gjitha versionet e radios. Itsshtë konfigurimi i një klikimi për ju në anën rrënjësore të SonicPanel dhe pjesa tjetër është automatike. SSL-ja e dhënë është falas dhe rinovohet automatikisht.

VEGLA PLAYER & DJ

Miniaplikacionet e lojtarëve publik me faqe të plota dhe me një faqe janë në dispozicion në SonicPanel me efekte unike në faqet dhe sfondet e bukura. Ekziston edhe një widget i DJ që tregon nëse një DJ është në ajër.

LLOGARITË DJ DHE PANELI DJ

Menaxhimet e përparuara të llogarisë DJ, ku klientët tuaj të radios mund të krijojnë llogari të shumta DJ dhe të vendosin leje, mund të transmetojnë, mund të fillojnë / ndalojnë radio dhe shumë mundësi të tjera. Çdo DJ mund të identifikohet në Panelin DJ, secili DJ mund të ngarkojë foton e tij të profilit kështu që kur DJ është në ajër, fotografia e profilit do të shfaqet në faqet e lojtarit të SonicPanel. Ka shumë punë për DJ në softuerin SonicPanel.

SIGURIA DHE MBROJTJA

Të gjithë radiot SP janë të mbrojtura plotësisht nga sulmet DDOS nga kufijtë e shpejtësisë së lidhjes në pjesën e prapme para se të arrijnë në radio. SonicPanel vjen me shërbime të brendshme të mbrojtjes së forcës brutale dhe mbrojtjes nga zjarri, të cilat janë plotësisht të menaxhueshme nën rrënjën e SP.

FATURIMI DHE AUTOMATIZIMI (API)

SonicPanel ka avancuar API-në e faturimit dhe automatizimit për biznesin tuaj. Aktualisht softueri i faturimit WHMCS dhe AWBS tashmë ka module të softuerit SonicPanel.

Kenaqesi e garantuar

24/7 Përkrahje nga ekspertët tonë

24/7 Përkrahje nga ekspertët tonë, Ju do të merrni ndihmë në çdo kohë përmes E-Mail ose Mobil ose Teamviewer & UltraViewer.

30 Ditë Garancia e kthimit të parave

Produktet tona janë të pajisura me një garanci 100% të kthimit të parave. Thjesht kërkoni një rimbursim brenda 14 ditësh dhe do të merrni paratë tuaja mbrapsht! Garancia 100% e kthimit të parave është vetëm për blerjen e parë dhe jo për rinovimet e mbështetjes.

RadioCast Server

Anëtarësohuni në Komunitetin RadioCast më Entuziast dhe të Fuqizuar në SHOUTcast & Icecast

Na kontaktoni

4 + 2 =

ku jemi ne

Zürich
Switzerland

na telefononi

+41 76 282 9008

Dërgo një mesazhë

info@radiocast.ch

na kontaktoni

Zürich Switzerland
+41 76 282 9008
info@radiocast.ch

SonicPanel-Streaming

RadioCast