+41762829008 info@radiofoleja.com

100% MuzikË e Paster Shqiptare

Radio e Juaja Radio Foleja

Radio Foleja Gjithmonë në Shërbimin e tuaj për tju Argëtuar.

Urimet dhe Përshëndetjet

Urimet dhe Përshëndetjet Familjare gjdo Natë

Programi i Natës

Programi i natës  me tema të Ndryshme gjdo Natë

Live

100% Radio Shqiptare

 Kontakt në Radio

 Mobil dhe Viber:  +41 76 282 90 08

 Urimet dhe Përshëndetjet

 Hëne: 20:00 – 22:00
 Martë: 20:00 – 22:00
 Mërkurë: 20:00 – 22:00
 Enjte: 20:00 – 22:00
 Premte: 20:00 – 22:00
 Shtune: 20:00 – 22:00
 Diele: 20:00 – 22:00

 Programi i Natës

Hëne: 20:00 – 22:00
Martë: 20:00 – 22:00
Mërkurë: 20:00 – 22:00
Enjte: 20:00 – 22:00
Premte: 20:00 – 22:00
Shtune: 20:00 – 22:00
Diele: 20:00 – 22:00

Formulari Kontaktues për Urime dhe Përshëndetje Familjare në Radio

12 + 2 =