+41762829008 info@radiofoleja.com

100% MUZIKË E PASTËR SHQIPTARE

Dhoma Argëtuese Chat

Ju dëshirojmë argëtim dhe knaqësi pran valëve te RadioFoleja Vizita juaj knaqësia jonë

Rainca Chat Sie werden weitergeleitet... Falls nicht, klicken Sie hier: www.ejapak.com

Rregullat e perdoruesit në Chat

• Rregullat në RadioFoleja

• Ne publik tolerohet shenim ne gjuhen SHQIPE!

• Kerkesat per cyber sex NDALOHEN reptesisht (per ato qe e perserisin gabimin do kete VËREJTJE ose Largim nga chati)! Bisedat private mos i nxjerni në publikë! Jo flood Shënim i shpejtë ose i pakuptimtë! Jo klone Lidhje me më tepër nicka! Jo reklama te çfardo forme! (vetem LINK i RadioFoleja dhe Tring do tolerohet (mos publikohet i njejti link teper se 1 here) Mos shenoni me shkronja te MEDHA ne publik! Mos i përsëritni të njejtat fjalë/fjali shpesh here! Ne PUBLIK mos shenoni adresa te Skype, FB, numra telefoni, email adresa apo ndonje adrese personale! Mos përdroni proxy ose firewall! Mos perdorni nicka te piste! Kërcënimi ndaj stafit dhe chatuesve tjerë ndalohet rreptësisht! Jo diskriminim, sharje, ofendime ose grindje! Reklamimi i faqeve të Facebook ndalohet! Ofendimet ndaj stafit janë rreptësishtë të ndaluara! Sugjerojme per secilen gabim qe e shikoni te vizitoret tane, se pari tu jepet VEREJTJE (nese nuk ju lexojne ne publik, mundohuni edhe ne privat) dhe nese te njejtin gabim e perserisin atehere mund ti LARGONI nga chati!

• Shënim i rëndësishëm për Fëmijët nën 18:

• Fëmijët nën 18 nuk janë të lejuar të përdorin dhomen argetuese chat nuk lejohen të marrin pjesë në asnjë mënyrë, apo formë në këtë webfaqe.

• Për Prindërit: Privacy për fëmijët

• Webfaqja jonë nuk ka qëllim, synim përdorimi nga femijë nën moshën 18 vjeç. Kjo webfaqe është një webfaqe i përgjithshëm audiencë, duke mos lejuar në asnjë mënyrë përdorimin nga fëmijë nën moshën 18 vjeç. çdokush që përdor shërbimet tona duhet të jetë i kujdesshëm para së të dërgojë mesazhe me përmbajtje të dhënash personale ndërmjet Internetit dhe chat. FaLeminderit Për Mirkuptim Ju Deshirojm Argëtim të këndshme.

• Nëse keni ndonjë vrejtje na shkruani në

• email: info@radiofoleja.com

100% Radio Shqiptare

Vendi

Dietikon Cyrrih, Zvicerr

Mobil

+41 76 282 90 08

Email

info@radiofoleja.com