+41762829008 info@radiofoleja.com

Radio Ilahi

Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Kontakt!

Mob.: +41 76 282 90 08
Email: info@radiofoleja.com
Vendi: Dietikon-Zh, Zvicerr

Dëgjo Ilahi Live

Kontributi juaj pasuron emisionet tona!

Dëgjues të dashur së pari fillojmë duke ju përshëndetur dhe duke ju
dëshiruar argëtim të këndshëm.

Kujtojmë se ndihma juaj është e mirë se ardhur për cilësinë e programit
tonë,sepse Radio Foleja dhe i tër staffi i saj punon punë vullnetare dhe
siq e dijmë të gjithë kët punë dhe mund e kryejm me knaqësi,por më e
keqja ështe se ka edhe shpenzime të mëdha të cillat nga njëher kemi
vështirë të i përballojmë.

Ndihma juaj bën Radion të jetë më afër jush andaj na ndihmoni në :

Emri: Radio Foleja

IBAN: DE95 1001 1001 2156 5767 94

BIC: NTSBDEB1XXX

Vizita juaj knaqësia jonë

100% Radio Ilahi

FOTO RADIOFOLEJA