+41762829008 info@radiofoleja.com

Radio Foleja

ZËRI I MUZIKËS SHQIPE

100% DISPONIMI JUAJ NË RADIO FOLEJA

DËGJONI KËNGËT E MREKULLUESHME MELODIOZE TË ZGJEDHJES SUAJ GJATË GJITHË KOHES 24/7

Radio Foleja

Radio Foleja transmeton muzikë të perzgjedhur shqiptare.
Të rejat më të fundit nga vendi

Radio Foleja

Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Kontakt!

Mob.: +41 76 282 90 08
Email: info@radiofoleja.com
Vendi: Dietikon-Zh, Zvicerr

Winamp

Shkarko dhe Dëgjo Radio’n me Winamp në Pc

Windows Media Player

Shkarko dhe Dëgjo Radio’n me Windows MediPlayer në Pc

RealPlayer

Shkarko dhe Dëgjo Radio’n me RealPlayer në Pc

 • PROGRAMI NË RADIO FOLEJA

 • SKEMËN PROGRAMORE GJAT GJITH JAVES MUND TA SHFLETONI ME POSHT

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

STAFI YNË

Ne jemi ata që kujdesemi për disponimin e juaj…

Studio Qëndrore Dietikon Zvicerr

Visar Rexhepi (VISI)

E-Mail: info@radiofoleja.com

Mob.: +41 76 282 90 08

Viber.: +41 76 282 90 08

1. Studio

Kërkojmë Moderator/e

E-Mail: info@radiofoleja.com

Mob.: +41 76 282 90 08

Viber.: +41 76 282 90 08

2. Studio

Kërkojmë Moderator/e

E-Mail: info@radiofoleja.com

Mob.: +41 76 282 90 08

Viber.: +41 76 282 90 08

Kontributi juaj pasuron emisionet tona!

Dëgjues të dashur së pari fillojmë duke ju përshëndetur dhe duke ju
dëshiruar argëtim të këndshëm.

Kujtojmë se ndihma juaj është e mirë se ardhur për cilësinë e programit
tonë,sepse Radio Foleja dhe i tër staffi i saj punon punë vullnetare dhe
siq e dijmë të gjithë kët punë dhe mund e kryejm me knaqësi,por më e
keqja ështe se ka edhe shpenzime të mëdha të cillat nga njëher kemi
vështirë të i përballojmë.

Ndihma juaj bën Radion të jetë më afër jush andaj na ndihmoni në :

Emri: Radio Foleja

IBAN: DE95 1001 1001 2156 5767 94

BIC: NTSBDEB1XXX

Vizita juaj knaqësia jonë

100% Radio Shqiptare

Radio Foleja

RadioFoleja Radio e Mbarë Shqiptare

Radio Foleja

RadioFoleja Radio e Mbarë Shqiptare

Radio Foleja

RadioFoleja Radio e Mbarë Shqiptare

Publicitet

Vend për Reklamen tuaj këtu

FOTO RADIOFOLEJA

Radio Foleja

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë „Radio Foleja“ e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë kohes 24/7. „Radio Foleja“ është stacion radio e përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%