Dezajneri industrial Frederik Steve Kristensen mund të punojë për prodhuesin danez të hiper makinave Zenvo, por në kohën e tij të lirë, ai krijon koncepte automobilistike që një ditë mund të bëhen realitet.

Lamborghini Matador është projekti i tij i fundit, dhe fokusi kryesor ishte pjesët aerodinamike në automjet, i cili ndërthur elemente të së kaluarës, të tanishmes dhe të ardhmes, transmeton Telegrafi.

Ju mund të njihni disa përbërës të jashtëm nga Lamborghinis të mëparshëm, por gjithashtu disa pjesë nga Aston Martin dhe Lotus.

Fuqia vjen nga një motor 3.0L V12 me dy turbo, i bashkuar me dy motorë elektrikë, që gjenerojnë një prodhim të kombinuar prej 1,400 kuaj fuqi.

Motori me benzinë ​​dërgon fuqinë në rrotat e pasme, ndërsa motorët elektrikë mbajnë funksionimin e pjesëve të përparme.

Të gjitha këto prezantime filluan si skica para se të vizualizoheshin në photoshop dhe më pas përfundimisht softuerin e modelimit 3D.