Që nga fillimi i pandemisë, njerëzit janë bërë gjithnjë e më të interesuar në platformat streaming dhe, rrjedhimisht, TV.

Kjo, sigurisht, u ka bërë hapësirë ​​shumë prodhuesve të eksperimentojnë dhe të shohin se sa larg mund të shkojnë kur bëhet fjalë për inovacione.

Kështu që kompania C SEED vendosi të bëjë një TV “të palosshëm” me një diagonale prej 165 inç – C SEED M1 TV, i cili duhet të dalë në shitje në vjeshtë, transmeton Telegrafi.

Ky TV peshon rreth 1,300 kilogramë dhe është i vendosur në dyshemenë e dhomës.

Paneli i madh me rezolucion 4K i kryer nga konstruksioni i aluminit përbëhet nga pesë pjesë dhe zë një sipërfaqe prej 7.5 metra katrorë.

Pajisja përdor teknologji inovative “microLED”, kështu që kjo është një nga arsyet për çmimin e pabesueshëm – kushton deri në 330 mijë euro (400,000 dollarë). Ky çmim nuk përfshin instalimin në dysheme, i cili tarifohet shtesë.

Teknologjia e re “microLED”, ndër të tjera, do të thotë që cilësia e imazhit nuk humbet aspak në pikat e përkuljes.