Përshpejtimi i kësaj Audi është e mbinatyrshme

Përshpejtimi i kësaj Audi është e mbinatyrshme

Në intervalin aktual, një nga modelet më të shpejta të Audi punon me energji elektrike. Ai ju lë pa frymë me shfaqjet e saj. Nëse nuk e besoni, shikoni videon më poshtë. Gjegjësisht, Audi e-tron GT në edicionin RS ka mbi 600 kuaj fuqi, zyrtarisht shpejtësinë nga 0 në...
Shitet McLaren F1 për 15,000,000 dollarë

Shitet McLaren F1 për 15,000,000 dollarë

Një vepër arti nga një makinë. McLaren F1 u prodhua në vetëm 64 kopje dhe një i tillë shitet aktualisht në Shtetet e Bashkuara. Kjo makinë është një nga shtatë kopjet e para të makinës McLaren F1, por as kilometrazhi dhe as historia e pronarit nuk janë raportuar,...
Toyota Yaris është Makina Evropiane e Vitit 2020

Toyota Yaris është Makina Evropiane e Vitit 2020

Toyota Yaris i ri u emërua Makina Evropiane e Vitit 2021, ashtu si në vitin 2000 kur titulli u mor nga gjenerata e parë e modeleve. Një juri prej 59 gazetarësh automobilistikë nga e gjithë Evropa, përzgjodhi edhe këtë gjeneratë dhe më në fund vendosi ta shpallte atë...